Zöldségfasírtok

Egy gluténmentes, vegán, vegetáriánus étel, gyorsfagyasztva, vákuumcsomagolva. Remek lehetőség vegetáriánusoknak / vegánoknak, és egy remek étel alternatíva húsfogyasztóknak, vagy fogyókúra idejére! Ajánlott otthoni fogyasztásra, de akár rendezvényekre, lakodalmakra, születésnapokra hideg vagy meleg ételként a többi fogás mellé.

Zöldségpogácsa többféle ízben

Zöldségfasírtjaink mentesek …

  • húsmentes (hús nélkül), (Miért? >>>),
  • szójamentes (szója nélkül),
  • tartósítószermentes,
  • állományjavító-, mesterséges színezékmentes,
  • nátrium-glutamát és egyéb ízfokozómentes,
  • gluténmentes (Miért? >>>),
  • tejmentes, tejszármazékmentes,
  • tojásmentes (tojás nélkül),
  • nem tiszta NaCl-só mentes,
  • cukormentes (diabetikus).

Azon pedig meg se lepődj, hogy szinte az összes vegyszermentes zöldség nem csak hogy egészséges, hanem egyenesen gyógyhatású! Hisz mindegyik egy kész szupertáplálék.

A gluténmentes, húsmentes fasírtokat, zöldségpogácsákat folyamatosan gyártjuk. Szerencsére egyiknek sem ugyanolyan az íze, mert mind egyedi :-).

Igyekszünk idénynek megfelelő alapanyagból készíteni őket, téli időszakban pedig a télen is jól eltartható zöldségekből. Az alapanyagok jó része saját, vegyszermentes módon vegyszermentes földben termesztett zöldség, de van, hogy tudatos vásárlóként azt beszerezzük. Ez minden összetevőre igaz, még a fűszereket is a helyi alaposan ismert fűszergyártótól szerezzük be, aki igen megbízható minőséget ad (sajnos sokszor a fűszerekkel is „csalnak” már). Van egy állandó kínálatunk, és vannak a kifejezetten idénynek megfelelő változatok korlátozott darabszámban, valamint készülünk zöldségfasírt zabpehellyel változatra is, mivel a zab is igazán tápláló és mi is szeretjük.

100% magyar termék!
A termék adatlapot ide kattintva érheted el!
Legyen nektek is sok örömötök a fogyasztásukban!

Jelenleg 7 féle gluténmentes hús nélküli zöldségfasírtot és kétféle gluténmentes zabpelyhes zöldségpogácsát gyártunk, online és ajánlott fogyasztói áruk 2690Ft / 6db 9cm zöldségpogácsa / 410g (korábban gyártottunk 7cm zöldségpogácsát is) (Az egyes fasírtokra kattintva megnézheti a Részleteket!)

Répás-Almás zöldségpogácsa

Répás zöldségpogácsa >>>

Burgonya-Dió zöldségpogácsa

Burgonya-Dió zöldségpogácsa >>>

Sütőtök zöldségpogácsa

Sütőtök zöldségpogácsa >>>

Cékla-Répa zöldségpogácsa

Cékla-Répa zöldségpogácsa >>>

Cukkini-zabpelyhes zöldségpogácsa

Cukkinis-zabpelyhes >>>

Édesburgonyás-zabpelyhes zöldségpogácsa

Édesburgonyás-zabpelyhes >>>